Windlichten

Windlichten en Sfeerlichten

Welkom

Windlichten en Sfeerlichten zijn vaak leuke en gezellige woonaccessoires.Windlichten worden zowel in huis als buiten in de tuin gebruikt.Deze zijn er in metaal,hout of ander materiaal en hebben vaak een leuke vorm.Bijvoorbeeld een van een huisje of lantaarn.Windlichten zijn dan ook eigenlijk sfeerlichten maar er zijn ook sfeerlichten welke alleen in huis gebruikt kunnen worden.Denkt U maar eens aan een houten plateau vol met sfeerkaarsen of sfeerlichten gemaakt van zwak en kwetsbaar materiaal.Deze kunnen meestal niet buiten gebruikt.Grote metalen windlichten worden vaak in de tuin gebruikt tijdens een barbecue met vrienden of familie.De windlichten hebben dan een gezellige maar ook romantische uitstraling.Kortom Windlichten zijn gezellig en sfeerverhogend.

set lantaarns Borneo

(107) set van 3 lantaarns "Borneo" van verschillende afmetingen. Ze zijn vervaardigd van hout in de stijl Old Black. Geef de lantaarns een plaatsje op uw terras of in uw tuin en u bent verzekerd van een sfeerverlichting tijdens de lange zomeravonden.

naar de website

Windlicht Kemijko

(106) uit de collectie van Jack & Alice komt dit windlicht in conische vorm "Kemijko" vervaardigd van roestvrijstaal in geborstelde uitvoering. Door de talloze openingen ontstaat een prachtig sfeerlicht

naar de website

windlicht Salerno

(70) Dit prachtige ronde windlicht "Salerno" komt uit de collectie van Riviera Maison. De lantaarn heeft een open vlechtwerk zodat het licht er spelend doorkomt. De maat is M

naar de website

Lantaarn Buster

(70) Dit is de lantaarn "Buster" uit de collectie van het woonmerk Feelings. De bovenzijde is open. De lantaarn is in de maat L en heeft een koperkleur.

naar de website

Lantaarn Bolvorm

(49)Deze prachtige bolvormige sfeerlantaarn is van het landelijke woonmerk Riverdale.Het is een leuk sfeerlicht voor binnen in de woonkamer of buiten op de tuintafel.

naar de website

lantaarn XXL

(164) deze lantaarn / windlicht heeft maar liefst een hoogte van 76 cm en is vervaardigd van een goed kwaliteit metaal in de kleur antraciet. Uw terras wordt gehuld in een sfeervol licht.

naar de website

Windlicht Latori

(106) Prachtig elegant windlicht gemaakt van glas in de kleur bruin met een totale hoogte van 34 cm.

naar de website

Vagabond Gold

(70) Windlicht "Vagabond Gold"is weer een toppertje uit de collectie van het merk Riverdale. Gemaakt van glas in de kleur smoke.

naar de website

Rode Lantaarn

(49)Een mooie aardewerk rode lantaarn.Deze lantaarn heeft een behuizing wat een beetje lijkt op een spinnenweb.Hierdoor is het lichteffect optimaal gezellig geworden.

naar de website

Prima Storm

(70) Windlicht "Prisma Storm"maat L uit de collectie van merk Kare. Gemaakt van ijzer met een poedercoating in de kleur zwart. Als speciaal detail zitten er op de laspunten gouden accenten. Helder glas laat het licht spelen. Er is ook ruimte voor een stompkaars.

naar de website

lantaarns Adele

(107) set van 3 lantaarns om uw terras en tuin mee te verlichten. De lantaarns hebben 3 verschillende afmetingen waardoor het speelse effect ontstaat. de windlichten zijn gemaakt van hout in de kleur zwart en hebben een landelijke uitstraling.

naar de website

Windlicht Dhamir

(106) een set van 2 windlichten "Dhamir" met een oosters uiterlijk. Gemaakt van gelakt ijzer. De cilinders zijn gemaakt van glas. De windlichten hebben verschillende afmetingen namelijk 1x 14x25x25 cm en 1 x 15x32x32 cm

naar de website

Boomstam

(49)Het is net of dit sfeerlicht bestaat uit een uitgeholde boomstam.Dat is ook de bedoeling maar dit exemplaar is gemaakt van strookjes hout met een look van een boomstam.Dit windlicht is van het merk Feelings.

naar de website

Windlicht Florida

(164)Een behoorlijk luxe uitziende roestvrij stalen windlicht met zes kanten.Het is een slank hoog model en kan binnen of buiten gebruikt worden.Aan de bovenkant is een stevige ring aangebracht waarmee het sfeerlicht ook opgehangen kan worden.

naar de website

Lantaarn Bamboe

(70) uit de collectie van het merk Riverdale komt deze lantaarn Bamboe Natural. Met een glazen kaarsenhouder. Bovenzijde heeft een handvat van Sisaltouw.

naar de website

Windlicht Georgia

(164)Een mooi glimmend windlicht gemaakt van RVS.Het is een perfect afgewerkt windlicht met een duurdere luxe uitstraling.Het windlicht is toch heel goed betaalbaar.

naar de website

Windlicht Pols Potten

(49)Een mooi kleine zilverkleurig windlicht van Pols Potten.Het windlicht is niet van metaal maar van aardewerk.Plaats een aantal van deze windlichten door de hele woonkamer voor een leuk en romantisch effect.

naar de website

Ovalen Lantaarn

(49)Een mooi model metalen lantaarn van het bijzondere woonmerk PTMD.Het is een ovalen lantaarn met een prachtig bewerkt huis.

naar de website

Windlicht Hangend

(164)Een prachtige zwart metalen staaldraad windlicht.Het is de bedoeling dat dit windlicht opgehangen wordt als een hanglamp.Dit windlicht past perfect in de veranda.

naar de website

Lantaarn Denver

(70) Een wel heel bijzondere lantaarn het assortiment van PTMD. Een cilindervorm met in het midden een glazen kaarsenhouder. De cilinder bestaan uit allemaal houten ribben. De hoogte van deze lantaarn is 55 cm

naar de website

set windlichten

(106) Set van 3 windlichten "Herte" zijn geheel vervaardidgd van glas en zijn te bestellen in de kleuren groen en grijs. De kelken zijn in verschillende glasmotieven. De hoogtes zijn 1 40 cm 1 x 35 cm en 1 30 cm. Zeer elegant

naar de website

Windlichten Grosnold

(106) set van 3 windlichten "Grosnold" vervaardigd van aluminium in goudkleur. de windlichten zijn verschillende van maat namelijk 1x 11x9 cm 1x 16x13 cm en 1x 20x14 cm. De windlichten zijn prachtige en stijlvol van vorm.

naar de website

lantaarn metropolis

(70) uit de collectie van het woonmerk Feeling komt deze lantaarn "Metropolis" Met een metalen frame met stijlvolle versieringen. De lantaarn heeft bovenop een hengsel om te lamp mee op te tillen.

naar de website

Lantaarns Montericco

(106) Set van 2 lantaarns met prachtige versiering in een Oosters Stijl. Vervaardigd van metaal. De lantaarns hebben verschillende van 1x 20x40x20 in een grijs/roze kleur en 1x 25x55x25 in een grijs/groen kleur.

naar de website

Zwarte Bamboe

(49)Deze zwarte lantaarn is gemaakt van bamboe en is afgelakt in de kleur zwart.Deze lantaarn is ook in andere kleuren te verkrijgen.Het is echt een leuk en gezellig model van het woonmerk Riverdale.

naar de website

Windlicht Yasmina

(164)Een mooi gevormde zwart metalen windlicht met een hoogte van 35 centimeter.Het windlicht bestaat uit horizontaal ijzerdraad in verschillende diameters.Hierdoor ontstaat er een sfeervolle lichtinval.

naar de website

windlicht Etienne

(106) Elegant en sfeervol windlicht gemaakt van massief mangohout met een cilinder van glas in de kleur grijs.. Verspreid een mooi zacht licht in uw tuin of op het terras.

naar de website

Kleine Lantaarn

(49)Een kleine lantaarn of sfeerlicht gemaakt van rotan.Het geeft een sfeervolle uitstraling wanneer de kaars brand.

naar de website

windlicht Zambia

(107) Set van 3 stuks windlichten "Zambia" vervaardigd van hout in een antiek-look. De windlichten zij van verschillende afmetingen. Mooi om op uw terras te plaatsen, zodat u lekker lang kunt genieten van het buiten zitten in de zomer.

naar de website

Windlicht van Gaas

(49)Wanneer het bijzonder is zal het wel van Pols Potten zijn horen wij altijd.En dat klopt ook want dit aparte model windlicht is inderdaad van het prachtige woonmerk Pols Potten.

naar de website

Lantaarn Korsika

(49)Deze set van twee metalen windlichten zijn van het woonmerk Feelings.De set is gemaakt van glas en metaal.

naar de website

Kattenbeeldjes

De hele serie Dubout kattenbeeldjes is verkrijgbaar in de webwinkel van Dekogifts

naar de website

Windlicht XL

(164) Zware kwaliteit windlicht gemaakt van metaal in de kleur antraciet. Dit exemplaar heeft een hoogte van 51 cm en is in andere afmetingen ook te bestellen

naar de website

Kat kaars Seletti

(48) Kat kaars van het merk Seletti komt uit de lijn Seletti wears Toiletpaper. De afbeeldingen met donkere humor zijn ruimschoots vertegenwoordigd.

naar de website

set windlichtjes

(106) uit de collectie van Maison Belfort komt deze set windlichtjes op een blad van spiegelglas. De creatie heeft een Oosters tintje met glimmende zilverkleurige versieringen. De set is vervaardigd van metaal en glas.

naar de website

Lantaarns Birdy

(107) set van 3 lantaarns "Birdy" gemaakt van hout in de kleur grijs. De lantaarns hebben verschillende afmetingen. De landelijke uitstraling staat garant voor vele gezellige zomeravonden op uw terras.

naar de website

Set Windlichten

(164)Hier ziet U een set van twee hangende windlichten.Deze windlichten kunnen aan de wand hangen of aan het plafond zoals een hanglamp.Gebruik deze mooie windlichten in de veranda voor extra sfeervolle momenten.

naar de website

Windlichten Beach House

(107) set van 3 windlichten "Beach House" gemaakt van hout in de kleur wit. Deze windlichten zijn van verschillende afmetingen. Ze geven uw terras een landelijke uitstraling.

naar de website

windlicht

(164) Dit grote formaat windlicht zal u sfeer geven bij de lange zomeravonden op uw terras. Gemaakt van een zware kwaliteit metaal in de kleur antraciet. Hoogte 35 cm

naar de website

Bamboe Lantaarn

(49)Een mooi slank model sfeerlicht met een landelijk uiterlijk.Het sfeerlicht is gemaakt van Bamboe en is voorzien van een hengsel.

naar de website

Hurricane

(49)Een bijzonder mooi windlichtje van het mooie woonmerk Pols Potten.Plaats dit windlicht op het dressoir of bijzettafel voor een gezellig uiterlijk.

naar de website

Sfeervol Windlicht

(164)Er zijn een aantal modellen windlichten welke zijn vervaardigd van ijzerdraad.Deze serie windlichten lijken op elkaar maar hebben steeds een iets andere vorm.Hier ziet U een exemplaar met een brede bodem zodat deze stabiel op de grond kan staan.Er zijn ook enkele hangende modellen.

naar de website

Brooklyn Bridge

(49)een mooie zwarte lantaarn van het woonmerk Riviera maison. Wanneer de kaars brand ziet U een afbeelding van de Brooklyn Bridge in het venster.Een prachtig en sfeervol model.

naar de website